image.1.jpg

360° TERMÉKFOTÓ - 2.500 ft/db

1 db 360° TERMÉKFOTÓ minimum 8, maximum 72 db képbőll áll. Ajánlatunk az alábbi esetben érvényes:

termék minimális mérete: 0,5 cm    
termék maximális mérete: 50 cm    
termék legnagyobb súlya: 25 kg    
360° termékfotó mérete mozgáskor: 600 pixel, képek száma: 8-24 db
360° termékfotó mérete nagyításkor: 1000 pixel, képek száma: 8-24 db
előnézeti kép mérete: 275 pixel, képek száma: 1 db

1 db 360° TERMÉKFOTÓ összesen 17-49 képet tarlamaz, melynek ára együttesen 2.500 ft.
Az ár az ÁFA-t nem tartalmazza.

TELJESEN, 360°-BA KÖRBEFORGATHATÓ KÉPEK NÉZEGETÉSE ITT!

Szolgáltatásaink

360° TERMÉKFOTÓ

360° TERMÉKFOTÓ egy teljesen körbe forgatható kép. Érintőképernyő, illetve okostelefon használata esetében kézzel (tapintással) egyszerűen forgatható, más esetben egérrel (kurzorral) mozgatható jobbra, balra illetve körbe-körbe tetszőleges irányba. 3D VR virtuális valóság szemüveg használata esetén térben jelenik meg a tárgy, ahol szintén tetszőlegesen forgatható jobbra, balra illetve körbe-körbe. Termékek bemutatására, szemléltetésére kiválóan alkalmas.

Bővebben

ANIMÁCIÓ

Az animált kép egy szemléltető alkalmazás, ami valaminek a működését, mozgását, alakulását vagy alakíthatóságát tudja bemutatni. Az érintőképernyő tapintásával vagy a kurzorral tudjuk mozgatni. Természetesen kezelő ikonokkal is vezérelhetjük, amelyekkel elindíthatjuk, megállíthatjuk, képenként léptethetjük előre-vissza, nagyíthatjuk vagy kicsinyíthetjük, illetve teljes képernyős módra válthatunk és vissza.

Bővebben

TÁRGYFOTÓ

A tárgyfotó ma is a legelterjedtebb módja egy termék bemutatásának. A nyomtatott média nem is nagyon tud eltérni ettől a módszertől. A nyomdai technikák fejlődése hozott változásokat, ilyen a nyomtatott 3D, a hologram, az oldal hajtogatása, de alapvetően egy jó minőségű képpel tudják bemutatni a gyártók és forgalmazók a termékeiket. A tárgyfotó az eladásra kínált terméket a legszebb oldaláról mutatja meg.

BŐVEBBEN
Product Pictures