image.1.jpg

TÁRGYFOTÓ - 3.000 ft/db

1 db TÁRGYFOTÓ 3 db nagyfelbontású képből, 3 db webre optimalizált képből és 3 db előnézeti képből áll. Ajánlatunk az alábbi esetben érvényes:

termék minimális mérete: 0,5 cm    
termék maximális mérete: 50 cm    
termék legnagyobb súlya: 25 kg    
előnézeti képek száma: 3 db méret: 275 pixel
webre optimalizált képek száma: 3 db méret: 600 pixel
nagyfelbontású képek száma: 3 db méret: 3.000-5.000 pixel között
képek száma összesen: 9 db    

1 db TÁRGYFOTÓ összesen 9 képet tarlamaz, melynek ára együttesen 3.000 ft.
Az ár az ÁFA-t nem tartalmazza.

TÁRGYFOTÓ KÉPEK NÉZEGETÉSE ITT!

Szolgáltatásaink

360° TERMÉKFOTÓ

360° TERMÉKFOTÓ egy teljesen körbe forgatható kép. Érintőképernyő, illetve okostelefon használata esetében kézzel (tapintással) egyszerűen forgatható, más esetben egérrel (kurzorral) mozgatható jobbra, balra illetve körbe-körbe tetszőleges irányba. 3D VR virtuális valóság szemüveg használata esetén térben jelenik meg a tárgy, ahol szintén tetszőlegesen forgatható jobbra, balra illetve körbe-körbe. Termékek bemutatására, szemléltetésére kiválóan alkalmas.

Bővebben

ANIMÁCIÓ

Az animált kép egy szemléltető alkalmazás, ami valaminek a működését, mozgását, alakulását vagy alakíthatóságát tudja bemutatni. Az érintőképernyő tapintásával vagy a kurzorral tudjuk mozgatni. Természetesen kezelő ikonokkal is vezérelhetjük, amelyekkel elindíthatjuk, megállíthatjuk, képenként léptethetjük előre-vissza, nagyíthatjuk vagy kicsinyíthetjük, illetve teljes képernyős módra válthatunk és vissza.

Bővebben

TÁRGYFOTÓ

A tárgyfotó ma is a legelterjedtebb módja egy termék bemutatásának. A nyomtatott média nem is nagyon tud eltérni ettől a módszertől. A nyomdai technikák fejlődése hozott változásokat, ilyen a nyomtatott 3D, a hologram, az oldal hajtogatása, de alapvetően egy jó minőségű képpel tudják bemutatni a gyártók és forgalmazók a termékeiket. A tárgyfotó az eladásra kínált terméket a legszebb oldaláról mutatja meg.

BŐVEBBEN
Product Pictures